3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında FARKINDAYIZ!!! Adlı bir program gerçekleştirildi. Program kapsamında üniversite öğrencileri tekerlekli sandalye, göz bantları kullanarak görmeyen ya da fiziksel yetersizliği olan bireylerin yaşadıklarını deneyimlemeye çalıştılar. Disleksisi olan bireylerin okuma metinlerini nasıl gördüklerine dair hazırlanmış olan metinlerden okumaya çalışarak bu bireylerin karşılaştıkları güçlükleri deneyimlediler. Daha sonra “ENGEL?” yazan afişe konuya dair görüşlerini paylaştılar.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında “Miracle Worker” adlı film gösterimi Rektörlük kongre salonunda gerçekleştirildi

Son Güncelleme: 2023-12-08 15:56:18

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024